“ELGOR” je servisna, uslužna, zanatska, trgovinska i proizvodna radnja.

Registrovani smo za popravku, prodaju, proizvodnju i održavanje bele tehnike, industrijskih i ugostiteljskih rashladnih, termičkih i klima uređaja, auto klima, elektronika, pumpi, liftova, plinske i grejne tehnike, PTT i elektro instalacije, vinklovanje elektro motora i popravku TV i audio aparata.

“Elgor” servis bele tehnike je osnovan 22.03.1999 godine. Nalazimo se u ulici Kralja Petra Prvog br. 105 u Kruševcu. U ovom trenutku raspolažemo sa 35 m2 kancelarijskog prostora, 142 m2 radioničkog i 225 m2 magacinskog prostora.

Servis je u svojoj dugogodišnjoj praksi usavšio rad na ugradnji, popravci i servisiranju svih aparata bele tehnike, klima uređaja, TV i audio aparata, kao i izradu i montažu rashladnih komora. Posedujemo i mašinu za izradu frižiderskih i zamrzivačkih guma i bavimo se proizvodnjom istih.

Pošto je servis registrovan i za prodaju rezervnih delova, moramo da napomenemo da prodajemo dosta rezervnih delova koji su traženi na našem tržištu.

Na lageru su nam konstantno u ponudi sve vrste freona koje zadovoljavaju potrebe svih kupaca. Da se “rashladi” Srbijafreoni referentnih proizvođača (Global, ICOOL, Floren, Refrigerant).

Veliki izbor malih hermetičkih kompresora za kućne aparate kao i kompresora za komercijalnu rashladu poznatih proizvođača: Danfoss, Electrolux, Embraco, El’unite Heretiqe, Maneurop, Dorin, Bitzer, Copeland.

Posedujemo veliki izbor ventilatora (proizvođača Elco, Rotomatika, Ebm), filtera (proizvođača: Danfoss, Alco, Castel, Dena Italy). U našoj ponudi su i risiveri, separatori ulja i mineralna i sintetička ulja. Program automatike za komercijalno i industrijsko hlađenje, termostati, presostati, termometri (marke Eliwell, Enda, Lae, Ranco). Klima uređaji i vazdušne zavese (marke: Beko, Vox, Vivax, LG, Midea, Nord Star, Stigler). Lamelni i pločasti isparivači, vazdušni kondenzatori, šarke i brave za rashladne vitrine i komore. U prodaji imamo ekspanzione, elektromagnetne, zaustavne i nepovratne ventile (marke Refco, Danfoss, Ceme, Castel, Parker). Kompletnu opremu i alat za frigomatičare (marke CPS, Wigam, Refco, Imperijal, Ite, Shine Sear).

Raspolažemo širokom lepezom originalnih rezervih delova za: veš mašine, sudomašine, mašine za sušenje veša, električne i plinske šporete, TA peći, bojlere, frižidere, zamrzivače, sve male kućne aparate, klima uređaje, auto klime, tv i audio aparate i za industrijske profesionalne mašine za pranje, peglanje i sušenje veša svih proizvođača.

U dosadašnjem radu servisa dokazali smo da smo usluge servisiranja obavljali kvalitetno i na vreme, što se odrazilo kontinuirano na povećanje posla.