O nama

Servis bele tehnike ELGOR osnovan je 22.03.1999. godine kao porodična firma, sa ciljem da svojim klijentima pruži najkvalitetniju i najsigurniju uslugu održavanja aparata za domaćinstvo, klima uređaja, profesionalne opreme za ugostiteljstvo, kao i širok spektar rezervnih delova.

Iz godine u godinu servis je konstantno rastao i širio svoje poslovanje, unapređivao svoj rad i kroz saradnju sa najrenomiranijim brendovima došao do današnjeg statusa.

Možemo se pohvaliti da smo, zajedno sa svojim stručnim timom servisera, postali ovlašćeni servis mnogih svetski priznatih brendova:

Beko, Bosch, Vox, Tesla, Samsung, Končar, Vivax, Gree, Bergen, Midea, HiSense, Daikin, Whirlpool, Daewoo, JVC, MDV, Indesit, Ariston, Siemens, Krebe tippo, LG, Davoline, Linea, Clatronic, Vorner.

Redovnom edukacijom i stručnim usavršavanjem naših servisera, trudimo se da visoko držimo lestvicu kvaliteta u pružanju naših usluga.

Naš servis takođe može ponuditi i uslugu projektovanja i opremanja manjih rashladnih sistema, odnosno komora, veličine do 100m3, projektovanje i opremanje poslovnih i stambenih prostora ventilacionim i klimatizacionim sistemima. Cilj naše firme je da iz godine u godinu pruža što kvalitetniju uslugu svojim klijentima kako bi kroz rad sa nama zadovoljstvo bilo obostrano.